Clean Inside®

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúraA Clean Inside® márkanév nem csupán egy táplálék kiegészítőt jelöl, hanem egy belső tisztítási programot, mely teljes mértékben képes a méregtelenítésre és salaktalanításra egyaránt.

A tisztítási program elsődleges és legfontosabb terméke a  Clean Inside® béltisztító, melynek hatékonyságát nagymértékben növeli a program többi terméke, a Parasic anti-parazita, valamint a Slim Tea® méregtelenítő.

A Clean Inside® béltisztító kifejlesztése során figyelembe vették azt az alapvető tényt, hogy bármilyen táplálék kiegészítő csak akkor lehet igazán hatékony, ha a bélcsatornából eltávolításra kerül a felgyülemlett salakanyag, melyet a szervezet képtelen hasznosítani, viszont jelenlétében nem működik optimálisan az emésztőrendszer, mivel a bélflóra akadályoztatva van.

A bélrendszer kitakarításához rostokra van szükség, ez alapján építették fel a Clean Inside® béltisztítót, mely gyógynövényi rostokat tartalmaz, ezek segítségével távolítja el a bélfalról az esetlegesen évek, vagy akár évtizedek alatt felgyülemlett megkövesedett salakanyagot.

Ahhoz, hogy valaki felmérje a Clean Inside® béltisztító valódi szükségességét, tisztában kell lenni azzal, hogy milyen rendellenességekhez vezethet, ha nem eszközölünk időnként salaktalanítást és méregtelenítést, vagy ha egyiket a másik nélkül alkalmazzuk.

A salakanyag a megemésztetlen táplálékmaradványokból, gyógyszermaradványokból, különböző toxinokból és a bélflóra elhalt baktériumaiból áll. Ezek megkövesednek a bélfalon, és az évek múlásával egyre nagyobb kiterjedésűvé válnak.

Nem csak azért jelent problémát, mert a szervezet nem tud vele mit kezdeni, hanem azért is, mert a bélfal elveszíti rugalmasságát, valamint eldeformálódik, így képtelenné válik a normál székletürítés funkcióját ellátni.

Ezen túl, a bélflórát komoly mértékben akadályozza a működésben, így az emésztési folyamatok nem képesek teljessé válni, emésztési problémák lépnek fel.

A salakanyag egyre nagyobb kiterjedése mechanikus behatást eszközöl a bélrendszerre, mely által az sérülékennyé válik, vagy szélsőséges esetben az egész bélcsatorna elzáródhat.

Mindennek tudatában látható, hogy mennyire életbevágóan fontos a bélrendszer időközönkénti tisztítása, melyre tökéletes megoldást nyújt a Clean Inside® béltisztító készítmény.

Amikor valaki felkészületlenül kezd bele egy méregtelenítési programba, anélkül, hogy béltisztítást is végezne, komoly egészségügyi nehézségei támadhatnak.

Méregtelenítés folyamán a szervezetben lévő méreganyagok és toxinok távozni kezdenek a szervezetből, ám a bélcsatornában elhelyezkedő megkövesedett salakanyag, nagy részüket akadályozza a távozásban.

Az ilyen formán megrekedt méreganyagok újra felszívódnak és visszajutnak a szervezetbe, így a méregtelenítés folyamata feleslegessé válik, sőt, rosszabb állapotokat idézhet elő, ezt az állapotot könnyedén el lehet kerülni, ha a Clean Inside® béltisztító kúrát alkalmazzuk.

Az is előfordulhat, hogy méregtelenítéskor, a bélcsatornában megrekedt méreganyagok olyan mértékben felgyülemlenek, hogy együttes erővel hatásos csapást mérnek a szervezet immunrendszerére, és hirtelen legyengülést, illetve súlyos betegségeket vált ki.

A Clean Inside® béltisztító program együttes alkalmazásával a méregtelenítés, a salaktalanítás és a parazitáktól való megszabadulás egyszerre történik, így könnyedén elkerülhető az imént felvázolt eshetőség.

Salaktalanításkor arra is feltétlenül ügyelni kell, hogy a bélflóra egyensúlya helyre legyen állítva probiotikumok által, melyben szintén nagy segítséget nyújt a Clean Inside® béltisztító.


 
 
 Clean Inside béltisztító


 
ÁSZF
Oldaltérkép
Google Adwords