Béltisztítás

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúraA belek tisztítása témája nem annyira megszokott, pedig minden egyes fogyókúrának, valamint rengeteg egészségügyi probléma megoldásának ez kellene, hogy legyen a legelső lépése.

Miért olyan fontos egészségügyi szempontból a béltisztítás?

A bélrendszer belső falán nagyon sok minden képes megtapadni, melyeknek valójában semmi keresnivalójuk ott. Gondolok itt a félig megemésztett táplálékra, mely képtelen felszívódni és salakanyagként távozni, valamint a toxinokra, melyek ilyen vagy olyan módon bekerülnek szervezetünkbe.

Fontosságához nem kell a méreganyagokat azonnal végigvennünk, elég, ha a félig megemésztett tápláléknál maradunk, melyek a belek falán megtapadva, felszívódás nélkül elkezdenek lebomlani, ezáltal mérgező anyagokat termelni, így mérgezhetjük folyamatosan saját szervezetünket, anélkül, hogy tudnánk róla.

 

Sok esetben az elhízás pontosan erre vezethető vissza, hiszen a táplálék nagy része képtelen hasznosulni, tehát még többet kell enni ahhoz, hogy ne legyünk éhesek, holott a fel nem szívódott élelem attól még lerakódik és a szervezet részévé válik. Nem feltétlenül kell így lennie, hiszen egy alapos kúra által meg lehet szabadulni a haszontalanná vált, lerakódott anyagoktól. Ebben nagyon sokat segíthet a Clean Inside® béltisztító.

Az elhízásnál sokkal nagyobb problémákat okozhatnak a megtapadt anyagok, amik meggátolhatják az áramlási folyamatokat, ami előbb-utóbb akár bélelzáródáshoz is vezethet. Nem érdemes megvárni ezt az állapotot, ami már nem biztos, hogy olyan könnyen visszafordítható. Sokat segíthet abban, hogy idáig ne jusson el a szervezet állapota.

Mi történik a gyógyszerekkel?

Ezt két nézőpontból is érdemes megvizsgálni. Napjainkban nagyon sokan szedünk gyógyszereket, akár folyamatosan, valamilyen krónikus betegség vagy fájdalom miatt.

Nem ritka eset, hogy egy bizonyos idő elteltével a kezelőorvos kénytelen erősebb szerekhez folyamodni az azonos hatékonyság érdekében. Természetesen, ennek egyik oka, hogy a szervezet hozzászokik ahhoz a bizonyos anyaghoz, de sokkal nagyobb jelentőségű az a tény, hogy a gyógyszerek nagy része nem szívódik fel, hanem megtapad a bélrendszer belső falán.

Ebből adódóan, némely gyógyszereket hiába szedünk be, nem igazán hatékony, hiszen nem szívódik fel, hogy kifejtse hatását. Belek tisztítása révén ezt az állapotot is el lehet kerülni, valamint ennek az állapotnak a lehetséges szövődményeit.

A szakorvosok többsége nem számol a belek tisztításának lehetőségével, hiszen sokkal kézenfekvőbb megoldás egy más típusú gyógyszer alkalmazása.

Mi történhet akkor, ha a kétféle gyógyszer együttes hatása érvényesül?

Az előző gyógyszer nem távozott a szervezetből, csupán lerakódott felszívódás helyett. Ennek ellenére a bélrendszerben elindulhat egy lebomlási folyamat, mely más kémiai anyagokkal együtt olyan károkat okozhat, melyre nem is gondolnánk.

Pontosan ezen okból kifolyólag, minden egyes egészségügyi kezelés a belek tisztításának folyamatával kellene, hogy kezdődjön. Így rengeteg negatív lehetőség azonnal elhárításra kerül, valamint a gyógyszeres kezelés hatékonysága garantált.

Módjai igen változatosak, vannak, akik a rostokban gazdag táplálkozásra esküsznek, mások különböző hashajtó szerekre. Egy dolgot azért érdemes végiggondolni, mielőtt béltisztításba kezd valaki. A tisztítás során a hasznos baktériumok nagy része is távozik, melyet pótolni kell, így érdemes olyan szert választani, mely ezt biztosítja számunkra, mint például a Clean Inside® béltisztító.


Forrás:
https://www.meregtelenites-beltisztitas.com

 
 
 Clean Inside béltisztító


 
ÁSZF
Oldaltérkép
Google Adwords