Béltisztító program | Belső tisztítás

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúraKülsőnk ápolásáról minden nap gondoskodunk, az egészségünk szempontjából kulcsfontosságú emésztőrendszerünk tisztaságára azonban rendszerint sokkal kevesebb figyelmet fordítunk. Pedig, a béltisztítás hiányában a vastagbélben felalmozódó toxinok és salakanyagok emésztési zavarokat, különböző kellemetlen tüneteket, és akár súlyos betegségeket is okozhatnak. Mindez megelőzhető a megfelelő béltisztító program segítségével.

Az emésztőrendszer, és ezen belül a vastagbél elsődleges feladata a szervezetbe jutó tápanyagok hasznosítása, valamint a káros (méreg)anyagok semlegesítése. Itt található az immunsejtek mintegy 70 százaléka –ezért a vastagbél egészsége közvetlenül kihat az immunrendszer működésére–, illetve a jótékony és patogén baktériumokból álló bélflóra, melynek mikroorganizmusai segítik az emésztést, közreműködnek egyes zsírsavak, a K-vitamin, a B7- és a B12-vitamin, valamint a bélnyálkahártya belső oldalán található sejtek szaporodását ösztönző, ezáltal a kórokozókkal szemben védelmet nyújtó vajsav termelődését. Ezek a probiotikus baktériumok javítják a tápanyagok felszívódását, gyorsítják a szénhidrátok lebontását, segítségükkel hatékonyabban hasznosul a kalcium, a vas és a magnézium. Mindehhez arra van szükség, hogy a vastagbél mentes legyen a mérgektől és káros salakanyagoktól, amit legegyszerűbben egy jól megválasztott béltisztító program elvégzésével érhetünk el.

Egészséges táplálkozás és béltisztító program

Visszatérő kérdés, hogy miért van szükség béltisztító program elvégzésére, miközben szervezetünk ezt minden nap elvégzi helyettünk. Bár a méregtelenítés valóban folyamatosan zajlik –e nélkül nem is élnénk–, ahogyan az ürítés is része testünk egészséges működésének, azonban a modern életmódból adódóan, akkora mennyiségű káros anyagot juttatunk az emésztőrendszerünkbe, amit szervezetünk egyedül nem képes semlegesíteni, illetve kiüríteni. Ezért halmozódnak fel a mérgek és a salakanyagok a vastagbélben, amelyeket a béltisztító program segítségével tudunk a legkíméletesebben és leggyorsabban eltávolítani. A kúra hatékonyságát növelhetjük azzal, ha rendszeresen mozgunk, és áttérünk az egészséges étkezésre: kerüljük a finomított cukrokat, az állati zsírokat, az alkoholt, a kész- és félkész ételeket, a húskészítményeket, csökkentjük a szénhidrátfogyasztást, valamint minél több, rostokban gazdag nyers zöldséget, gyümölcsöt és teljes kiőrlésű gabonát eszünk.

Mikor jött el a béltisztító program ideje?

Ahogyan a mérgek és salakanyagok egyre nagyobb mennységben rakódnak le a bélrendszerben, különböző kellemetlen tünetek jelentkeznek. Amennyiben a következő panaszokat tapasztaljuk, és nem szenvedünk valamilyen szervi elváltozásban, vagy ismert betegségben, gondjainkat megoldhatjuk a béltisztító program segítségével:

 • Krónikus székrekedés
 • Gyakori hasmenés
 • A székrekedés és hasmenés váltakozása
 • Puffadás
 • Visszatérő hasfájás
 • Rossz lehelet, lepedékes nyelv
 • Pattanások, akné
 • Fokozott gázképződés
 • Makacs bőrgyulladás
 • Candida-fertőzés
 • Általános gyengeség
 • Rossz közérzet
 • Bélparaziták parazitákat jelenléte
 • Álmatlanság vagy aluszékonyság
 • Gyakori fertőzéses megbetegedések

A mérgek és salakanyagok felhalmozódásának következményként, valamint a salakanyagban megbújó, és itt táplálkozó paraziták miatt, a tápanyagok felszívódása és hasznosulása sem lehet tökéletes, ezért hiányállapotok jelentkeznek, valamint felborulhat a bélflóra egyensúlya. Szintén kapcsolatba hozható a káros lerakódásokkal és az élősködők, illetve a patogén baktériumok által termelt toxinokkal a vastagbélrák kialakulása. A béltisztító program azonban ezekre a problémákra is megoldást jelenthet, sőt, a fogyásban és a lapos has elérésében is segít: a megfelelően elvégzett béltisztító program végére akár több súlyfeleslegtől is megszabadulhatunk, ahogyan a hasi zsír mennyisége is csökken.

Legalább ennyire fontos, hogy a béltisztító programmal a tünetek kialakulását is megelőzhetjük. Ehhez érdemes évente 3-4 alkalommal (tavasszal és ősszel mindenképpen) elvégezni a kúrát.

Természetes segítség

A béltisztító program hatásmechanizmusa kettős: összetevői révén eltávolítja a vastagbélből a mérgeket és salakanyagokat, ezáltal javítja az emésztést, az ürítést és az anyagcserét, hozzájárul a bélflóra egyensúlyának helyreállításához, erősíti az immunrendszert. Mindemellett, a szervezet természetes méregtelenítő funkcióit is támogatja, úgy működik, mint egy katalizátor. Ezeket a feltételeket ugyanakkor kizárólag a legjobb minőségű, 100 százalékban természetes anyagokat tartalmazó, a vastagbél megtisztítását, a méregtelenítést, a paraziták eltávolítását és a szükséges tápanyagok pótlását magában foglaló béltisztító program képes maradéktalanul teljesíteni. Egészségünk érdekében tehát mindig ilyen kúrát válasszunk, a termék hatásosságát és tulajdonságait a felhasználók hitelesített véleményét tartalmazó oldalakon ellenőrizzük.

A béltisztító program elvégzése

Néhányan azért mondanak le a béltisztító program elvégzésétől, mert úgy gondolják, sok nélkülözéssel jár, de legyünk őszinték: számtalan esetben többet teszünk otthonunk, autónk, vagy külsőnk ápoltsága érdekében, mint szervezetünk karbantartásáért. Gondoljunk arra, hogy míg ruhánk makulátlan, és a frizuránk is tökéletes, beleinkben egyre nő a káros lerakódások mennyisége. A béltisztító program segítségével belülről is „tiszták” lehetünk, a pozitív változásokat már néhány nap elteltével megtapasztalhatjuk. A napi néhány perc, amit a béltisztító programra szánunk, tehát bőven megtérül az eredményességben, hiszen a kúra jelentősen javítja az életminőségünket, jobb lesz a közérzetünk, elmúlnak a kínzó emésztőrendszeri panaszaink, ellenállóbbak leszünk a betegségekkel szemben.


 
 
 Clean Inside béltisztító


 
ÁSZF
Oldaltérkép
Google Adwords