Clean Inside®

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúraA Clean Inside® egy különleges béltisztító méregtelenítő táplálék kiegészítő, mely hatásosan eltávolítja a bélrendszerben pangó salakanyagot.

A helytelen táplálkozás és a stressz gyakori oka az emésztési rendellenességeknek. Ezáltal a táplálék képtelen teljes mértékben felszívódni, így lerakódik a bélfalon.

Mivel az ily módon megrekedt táplálékból a folyadék lassanként felszívódik, így a lerakódott tápanyag először elkezd lebomlani, ezáltal mérgező anyagokat termel, valamint a maradék megkövesedik, és ottreked, egyre szűkebbé téve a bélcsatornát.

Rosszabb esetben akár bélelzáródáshoz is vezethet, de amíg ez meg nem történik, folyamatosan mérgezi a szervezetet.

A Clean Inside® olyan formában fejti ki hatását, hogy fellazítja az évek alatt lerakódott salakanyagokat, és a bélfal gyűrődéseiből kitakarítja, miközben a kitakarított hasznos baktériumokat pótolja a bélflóra számára.

Az ilyen megelőző intézkedéseket akkor is érdemes elvégezni, ha semmilyen betegségre utaló tüneteket nem észlelünk magunkon, hiszen rengeteg tünetet nagyon sok más körülmény számlájára írhatunk.

A lerakódott salakanyagok megkövesedése nem csupán azért egészségtelen, mert folyamatosan mérgezi a szervezetet, de a megtapadás által korlátozza a bélrendszer mozgását, valamint hozzájárul azok eldeformálódásához.

Hasonlóan kell ezt elképzelni, mint amikor egy rugalmas gumiszalagot bekenünk ragasztóval. Egy ideig még mozgatható a gumiszalag, ám egyre nehezebben, majd a ragasztó megkötése után már semmi rugalmasság nem marad a szalagban.

Hasonlóképpen működik ez a bélrendszerben is, azzal a kivétellel, hogy itt nem egy-két óra, hanem több év alatt köt meg a „ragasztó”, továbbá a folyamat néha igen fájdalmas tud lenni.

A Clean Inside® úgy működik a bélrendszerben, mint egy oldószer a ragasztó esetében. Segít feloldani és kitakarítani a felesleges salakanyagot.

Minél később szánja rá magát valaki, hogy kitakarítsa saját bélrendszerét, annál kevésbé lesz újra rugalmas a bélrendszer, továbbá az eldeformálódás folyamata sem fordítható vissza. Éppen ezért érdemes akár megelőzésképpen is végigcsinálni egy ilyen méregtelenítő kúrát, még akkor is, ha valaki egészségesnek és tünetmentesnek érzi magát.

Sokan akár úgy is gondolhatják, hogy túl fiatalok, tehát biztosan egészségesek, és nincs szükségük a Clean Inside® által nyújtott méregtelenítésre, ám az igazság az, hogy ezek a lerakódások már gyermekkorban elkezdődnek.

A gyermekek féktelen üdítő fogyasztása, édességimádata, játék vagy tanulás miatti székelési inger elfojtása, mind hozzájárulnak a későbbi emésztési rendellenességekhez, valamint ekkor már elkezdődik a ki nem ürülő salakanyag felhalmozódása.

Sok ember esetében megmaradnak a gyermekkori rossz szokások, azzal a különbséggel, hogy felnőve már annyi kontroll sincs felettük, mint gyerekkorban a szülők által. Ráadásul ekkorra már kialakul egy meglehetősen eltolódott, nem stabil egyensúly a bélflórában, valamint, ezáltal az immunrendszer is valamennyire legyengült. Mindeközben a salakanyag egyre növekszik a bélrendszerben.

Ez az állapot akár már húsz éves fiatalok esetében is létrejöhet, ám ekkor a folyamat még sokkal könnyebben visszafordítható egy alapos béltisztító kúrával, melyre a Clean Inside® alkalmas.

A pangó salakanyag által termelt méreganyagok ellen szervezetünk folyamatosan küzd, mely rengeteg energiát emészt fel. Ezek az energiák megspórolhatók lennének, miáltal bárki sokkal nagyobb munkabírású lehet. Egy egészen más életminőséget élhetünk meg általa.


 
 
 Clean Inside béltisztító


 
ÁSZF
Oldaltérkép
Google Adwords