Méregtelenítés

Méregtelenítés | méregtelenítő kúraNapjainkban olyan sok méreganyag támadja szervezetünket, mellyel legyengült immunrendszerünk képtelen segítség nélkül megbirkózni.

A méregtelenítés manapság igen gyakori téma és sok esetben még a szakembereket is megosztja. Legragyogóbb ellenvetések közé tartozik a visszanyúlás az időbe, miszerint nagyanyáinknak vajon miért nem volt szüksége méregtelenítésre.

Való igaz, hogy a régebbi korok emberei sokszor kemény fizikai munkát végeztek egész életük során, sokszor igen nagy szegénységben éltek, mégis kevesebb népbetegség pusztított, mint napjainkban. Sokkal ritkább volt az infarktus, a levertség, az allergia, és még lehetne sorolni, nekik mégsem volt szükséges a méregtelenítés.

Az immunrendszer és méregtelenítés

Az immunrendszer rohamos romlása igen egyszerű folyamat, és aki ezt képes megérteni, az megbizonyosodhat a méregtelenítés alapvető fontosságáról.

Az immunrendszer alapvető funkciója, hogy felismerje és eltávolítsa, illetve közömbösítse azokat a szervezetbe jutott idegen anyagokat, melyeket károsnak ítél valamilyen szempontból.

Amennyiben figyelembe vesszük azt a tényt, hogy az emberi szervezet, az evolúció folyamán, mennyi idő alatt alakult ki, míg elérte optimális állapotát, akkor lehet némi fogalmunk arról az időtényezőről, mely a változásokhoz szükséges.

Érdemes megvizsgálni, hogy a légszennyezettség alapvető okai, a gyárak, autók és egyebek, milyen hirtelen alakultak ki. Ezen kívül a gyógyszeripar és a vegyipar fejlődésének tempója is igen erőteljes.

Élelmiszerek szempontjából is érdemes figyelmet fordítani a kutatások és fejlesztések időtényezőjére, a szintetikus anyagok bevezetésére, a génmanipulált állatok és növények elterjedésére.

Ezzel csak érintőlegesen beszéltünk a méreganyagok forrásáról, főként a fejlődés tempója az, ami figyelmet érdemel. Immunrendszerünk próbálja optimalizálni működését, ám ezzel a rohamos fejlődéssel lehetetlen lépést tartani, hiszen több ezer évnyi változást kellene pár évtized alatt produkálnia.

Ebből láthatjuk, hogy az immunrendszerrel nincs gond, annál több gond van velünk, akik túlterheljük, nem hagyva időt és lehetőséget a fejlődésére.

A méregtelenítés egyfajta eszköz a kezünkben arra, hogy támogassuk immunrendszerünk hatékonyságát, mely jelenleg egészségünk záloga.

Napjainkban senki nem mondhatja el magáról, hogy egészségesen él, legalábbis, aki lélegzik, az biztos nem. Amikor minden mozdulatunkra, táplálékunkra odafigyelünk, akkor is több méreganyag jut szervezetünkbe, mint amivel szervezetünk képes egyedül megbirkózni.

Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy hiábavaló próbálkozás egészségesen élni, mert nem az, nagy könnyebbség a méregtelenítés folyamatainak szempontjából.

Legalapvetőbb példa a légszennyezettség, mely akkor is érezteti hatását, ha vidéken vagy zöld övezetben lakik valaki.

Elképesztő tény, hogy még a fürdővízben megtalálható vegyianyagok is képesek felszívódni bőrünkön keresztül, ebből látható, hogy a méregtelenítés szükséges az egészség visszaállításához, illetve megtartásához.

A méregtelenítés formái sokfélék lehetnek, némely módszer jobb, mint más módszerek, ám bármely technológia jobb annál, mintha nem teszünk semmit.

A legsikeresebb módszerek közé tartoznak azok az eljárások, ahol a bélrendszer tisztítása kapja a főszerepet, mint például a ToxiClean méregtelenítő a NaturalSwisstől. Az ilyen és ehhez hasonló méregtelenítés a probléma gyökerét támadja és szünteti meg hatékonyan.

Bárhogy is élünk, a méregtelenítés szükséges, hiszen ezáltal leszünk képesek egy jobb minőségű életre.


 
 
 Clean Inside béltisztító


 
ÁSZF
Oldaltérkép
Google Adwords