Fogyás

Béltisztítás | béltisztító | béltisztító kúraA felnőtt nők közel 80%-ának az újévi fogadalmai között első helyen szerepel a fogyás. Nagyon sok hölgy álmodozik a fogyás folyamatáról, minek révén szinte egész életüket fogyókúrával töltik, sokszor haszontalanul.

Sok ember számára a fogyás egy idő után elérhetetlenné válik, pedig elmondásuk szerint minden lehetőt megtesznek ezért, mégsem sikerül. Rengeteg módszert kipróbálnak, ám valahogy egyik sem működik igazán. Az sem ritka, hogy elérik a megálmodott súlyt, ám a program végeztével gyorsabban visszahíznak, mint azt gondolnák.

Sajnos, nagyon kevesen gondolják végig, hogy az elhízásnak van egy alapvető oka, mely leggyakrabban a mozgásszegény életmódra és az egészségtelen táplálkozásra vezethető vissza. Amikor ez huzamosabb ideig így működik, esetleg évtizedekig, akkor sokkal gyökeresebb változtatásra van szükség annál, mint egy hatékony fogyókúra program.

Néha egészségügyi problémákra vezethető vissza az elhízás, ilyen esetekben nehezebb a feladat, ám az egészséges táplálkozás bizonyosan javít a helyzeten ilyen esetekben is, és egy idő után észrevehető lesz a fogyás.

A legtöbb hölgy úgy kezdi a fogyókúrát, hogy véletlenszerűen kiválaszt egy programot, majd csinálja egy ideig, és amikor nem következik be látható fogyás, akkor megunja és abbahagyja. Néha akár egészségi szempontokból is megviseli a szervezetet a fogyás álmának hajszolása, gondoljunk csak a villámdiétákra.

Amikor valaki képes megérteni azt a tényt, hogy jelenlegi állapota az elmúlt évek életmódjának eredménye, akkor az is világossá válik számára, hogy miként rehabilitálja szervezetét.

Bármennyire bonyolultnak tűnik, ez a fogyás egyszerűbb módja, hiszen gyakran diétára sincs szükség a karcsúság elnyeréséhez.

Amikor egy szervezet hosszú időn keresztül túl van terhelve egészségtelen élelmiszerrel, akkor rengeteg anyag képes lerakódni a bélfalon, melyek emészthetetlenek, lebomlásuk során mérgező anyagokat termelnek, valamint megakadályozzák a további bevitt élelmiszerek emésztését.

Ez roppant problémát jelent, hiszen a bevitt táplálék mennyisége elvileg megfelelő lenne, ám a szervezetnek mégsem sikerül kinyerni belőle a megfelelő energiaértéket. Ez persze folyamatos evésre készteti az egyént, hiszen mindenáron pótolni szeretné a hiányzó energiát.

A lerakódott, emészthetetlen anyagok felhalmozódnak, ezeknek a visszamaradt anyagoknak van kiterjedése, és a szervezet része marad. Ezt hívjuk elhízásnak, hiszen olyan anyagok halmozódnak egyre nagyobb mennyiségben a szervezetben, melyek képtelenek hasznosulni.

Amennyiben ezt valaki megérti, ez máris szabad utat jelent a fogyás felé, hiszen nincs más dolgunk, mint segíteni a szervezetnek megszabadulni a felesleges visszamaradt tápláléktól.

Nem véletlen, hogy a legtöbb fogyókúra program arra ösztönöz minket, hogy kezdjük a diétát méregtelenítéssel. Amennyiben a méregtelenítés jó eszközét választjuk, valamint változtatunk étrendünkön, valószínűleg nem lesz szükség diétára ahhoz, hogy a fogyás elérhető cél legyen.

Mindenképpen olyan méregtelenítési módszert kell választani, mely a béltisztítást is előtérbe helyezi, valamint visszaállítja a bélflóra tökéletes egyensúlyát, hiszen ennek nagyobb része van a jó emésztésben, mint azt gondolnánk.

Olyan táplálék kiegészítő segítségét kell igénybe venni, mely képes kitakarítani a bélrendszert, majd visszapótolja a távozó hasznos baktériumokat. Így kialakul egy olyan egyensúly, mely által a bevitt táplálék nagy része képes lesz hasznosulni. Ez a fogyás alapvető titka.


 
 
 Clean Inside béltisztító


 
ÁSZF
Oldaltérkép
Google Adwords